ETEN & DRINKEN

klik op de foto voor de website

PEAK. De perfecte plek om te stoppen voor je naar het huisje afzakt of voor de start van een wandeling. Nieuwe mooie zaak met een prachtig uitzicht, lekker eten en biertjes van eigen makelij. Dit op een kwartiertje rijden van het huis. Je kan ook perfect van daaruit terug naar het huis wandelen zonder een straat tegen te komen! (13km bergaf :-)

Slager in Sourbrodt. Een topzaak waar je perfect met de fiets via de Ravel naar toe kan.

Bakkerij Heinen in Butgenbach, net als Halmes, de ideale plek voor ontbijt, iets zoets, of een hartige snack na een fikse wandeling.

Iets te vieren, of te zeggen of te vragen ;-)? Dan is La Menuiserie misschien wel net de plek die je zoekt voor je gezelschap. Een restaurant met een Michelin ster in het gehuchtje Champagne. (op 3km) Je kan er via de Ravel door het bos langs De Warche naartoe ...

Wildhandel Birkenhof in Butgenbach. Koopt rechtstreeks van de jagers en verwerkt het het volledige dier ter plaatse in eigen atelier. Als je geluk hebt mag je achter de schermen kijken!

Een no nonsens lekkere italiaan: Casa Bella Italia Bütgenbach (op5km)

Zin in echt goede wijn of een klassiek steak-frit? Dan moet je naar de Vier Jaargetijden in Nidrum.  (= de kerktoren zie je vanuit het huis)

Nico Knott is een begrip, hij is één van de grootste wijnhandelaars van België. ... voor de pousse-café is er ook een grote keuze in wisky en cognac.

Bakkerij Halmes in Butgenbach is net als Heinen perfect voor ontbijt, zoets of hartig.